Hoka Foodservice Waalwijk

Hoka Foodservice Waalwijk
– dé horeca groothandel voor elke horecaondernemer

Daarom doen wij er alles aan om horecaondernemers te helpen deze perfecte beleving te creëren. Maar hoe zorgen wij ervoor dat iedereen kan genieten van lekker eten en drinken? Wij denken met je mee over creatieve concepten om uw klanten te blijven verrassen. Met de passie die we samen voor horeca delen.

Onze missie is om horeca ondernemers nog succesvoller te maken. Hoka Foodservice Waalwijk is dé horeca groothandel op het gebied van food en non-food horeca artikelen. Wij beschikken over een compleet assortiment, zelfs met verse producten, dat geschikt is voor ieder type horecaonderneming. Voor elke horecaondernemer hebben wij een passend aanbod. Waar wij in verschillen? Onze aanpak is persoonlijk. We kennen echt iedere klant. Is dat ook iets waar u naar op zoek bent?

Een totaalleverancier in food en non-food producten

Hoka Foodservice Waalwijk is een veelzijdige horeca groothandel en expert op het gebied van food- en non-food horeca artikelen. Zo bestaat ons assortiment uit de lekkerste snacks, een verrassend assortiment snoepgoed en verfrissende dorstlessers. U vindt het allemaal in ons assortiment.

Echter is dat niet het enige wat u voor een horecaonderneming nodig heeft. Daarom levert Hoka Foodservice Waalwijk ook non-food producten zoals: apparatuur, verpakkingen, glazen en schoonmaakmiddelen. Dus voor alle food en non-food horeca producten kunt u bij ons terecht.

Hoka Foodservice Waalwijk

Industrieweg 52
5145 PW Waalwijk
0416 – 313039

info@hokafoodservice.nl 

www.hokafoodservice.nl

Group 5
Bier in je mailbox!

Onze bierbrief ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief, blijf op de hoogte en maak kans op een 20 liter fust Horecabier!

Fill 1
whatsAppIcon