Kelderbier

Ervaar optimaal gemak door kelderbier van Horecabier.nl te laten leveren. Kies ervoor om bijvoorbeeld een grote biertank van 500 tot 1000 liter in de kelder (of andere handige plek) te installeren. Vervolgens wordt deze tank met een speciale vrachtwagen gevuld. Zo heb je altijd voldoende bier op voorraad zodat jouw horecagelegenheid op volle toeren kan blijven draaien.

Bestel direct online
Home / Kelderbier

 

Kelderbier gebrouwen in een gerenommeerde brouwerij

Sinds 2005 levert Horecabier.nl een heerlijke premium pilsener. Het bier wordt gebrouwen in een gerenommeerde brouwerij en heeft een herkenbare Nederlandse smaak met vijf procent alcohol. Wij garanderen jou dat ons bier elke smaaktest positief doorstaat. Kenners zullen bevestigen dat je amper verschil proeft met bier dat gebrouwen wordt door de grote Nederlandse brouwers. De neutrale goudtint maakt ons kelderbier is een lust voor het oog en het gemiddelde bittertje zorgt voor een smaakexplosie in uw mond.

Voordelen kelderbier

De grootste voordelen van een (eigen) biertank zijn, dat ondernemers niet meer hoeven te tillen met fusten, dat er veel minder bier verloren gaat én dat zij niet meer afhankelijk zijn van de brouwer. Dit laatste geldt met name voor de Nederlandse horecaondernemer, die nog vaak te maken heeft met biercontracten en niet zelf kan bepalen welk bier er in de biertank zit.

Ervaar uitmuntende service

Bij Horecabier.nl vinden wij het erg belangrijk om eerlijke en transparante prijzen te hanteren. Wij brengen verder geen kosten in rekening voor onze leningen, inventaris en marketinguitingen waardoor de prijs laag gehouden kan worden. Wij vinden service erg belangrijk en leveren daarom landelijk onze producten af. Wanneer je een bestelling plaatst kun je kiezen tussen 500 liter of 1000 liter of een veelvoud daarvan waardoor u precies de hoeveelheid kelderbier kan bestellen die jij nodig hebt. Heb je nog vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op door te bellen naar 0229-277572.

Ook interessant

Pilsener bier | Restaurant bier | Tapbier kopen

Group 5
Bier in je mailbox!

Onze bierbrief ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief, blijf op de hoogte en maak kans op een 20 liter fust Horecabier!

Fill 1
whatsAppIcon