Horecabier spant de kroon bier prijs

Je kunt Horecabier online bestellen en laten bezorgen voor zeer scherpe prijzen. Maar er is ook een mogelijkheid om het bier af te halen bij één van onze 90 verkooppunten. Daarom is er altijd wel eentje bij jouw in de buurt. Wij spannen de kroon met het bier dicht bij je in de buurt te hebben. Neem contact met ons op of kijk hier voor een horeca groothandel of slijterij bij jou in de buurt.

Kroon je bier tot de beste in de regio

Kroon jouw bier tot de beste in de regio. Je kunt Horecabier gebruiken om een eigen merk pils te creëren. Je kunt dan jouw merk bekender maken in je directe omgeving. Zo krijg je een grotere herkenbaarheid bij je gasten. Je kunt een eigen bier merk realiseren door jouw logo op glaswerk, vilt, tapknoppen of verlichte lenzen in tapzuilen te laten drukken. Op deze manier spant jouw bier de kroon en maakt je de naamsbekendheid van jouw café of restaurant in de directe omgeving vele malen sterker. Kijk eens op onze pagina

Horecabier gebrouwen met passie

Horecabier is ambachtelijk met natuurlijke ingrediënten en heel veel passie gebrouwen. De gerenommeerde brouwerij uit het zuiden van Nederland gebruikt ook bronwater. De geweldige schuimkraag zorg voor een mooie kling in de kroon van het bierglas. Daardoor zullen je horeca gasten aangenaam verrast zijn! Door deze kwaliteiten kroon je je bier met perfectie.

Horecabier bezorgen of afhalen

Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Vandaar dat wij altijd bereikbaar zijn om je van dienst te zijn. Er zijn korte directe lijnen tussen ons en de groothandel of slijterij. Zodoende kunnen wij snel het pilsener leveren of je kunt de bierfusten snel afhalen. Ook kunnen wij je helpen bij de aanschaf van tapmaterialen of de reiniging van je tap installatie.

Horecabier bestellen?
Group 5
Bier in je mailbox!

Onze bierbrief ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief, blijf op de hoogte en maak kans op een 20 liter fust Horecabier!

Fill 1
whatsAppIcon