Bier vat 50 liter Horecabier Zilver 4,8% Alc. voor € 57,50 ex btw
Nieuw!

Horecabier
Zilver

Horecabier.nl
€57,50

Bier vat 50 liter Horecabier ZILVER

Heerlijk premium bier verpakt in een bier vat 50 liter. Kwaliteits bier met een verfrissende, Nederlandse smaak en 4,8 Vol.% alcohol.

Verfrissend premium bier 4,8% Alc.

Horecabier.nl levert sinds 2017, Horecabier ZILVER bij een gerenommeerde brouwerij gebrouwen premium bier verpakt in bier vat 50 liter. Kwaliteits bier met een verfrissende, herkenbare smaak en stevige schuimkraag. Een categorie 2 bier met 4,8% Alc. en natuurlijke ingrediënten. De brouwerij brouwt dit bier met de grootste zorg en passie.

Biervat 50 liter met “bajonet sluiting”

Horecabier ZILVER is verpakt in een neutraal bier vat 50 liter met ‘bajonet sluiting’ zoals bijvoorbeeld ook Heineken en Dommelsch fusten. Heeft u een ander biermerk zoals bv Jupiler, Bavaria, Kroon bier, of Grolsch kunt u een koppeling bij ons bestellen.

Waarom is Horecabier ZILVER goedkoper?

In Nederland is de accijns die je op bier betaalt afhankelijk van het zogenaamde ‘stamwortgehalte’.

Categorie:

Cat. 2

Cat. 1

Cat. S

Stamwortgehalte:

tot 11

11 tot 15

15 en hoger

‘Normaal’ pilsener bier (zoals Horecabier GOUD, Grolsch en Heineken) heeft een stamwortgehalte rond de 11,5 (cat 1) en daarmee een Alc% van 5,0%. Als je bier net onder de 11 stamwort neemt (bijvoorbeeld 10,8) dan betaal je beduidend minder accijns (cat 2). Qua smaak proef je niet of nauwelijks het verschil vandaar ook dat een aantal leveranciers net onder deze grens is gaan zitten. Het bier zal dan veelal ook een lager alcohol % hebben, bijvoorbeeld 4,8%. Voor Horecabier ZILVER hebben wij gebruik gemaakt van dit verschil in accijns. Gewoon zodat we appels met appels kunnen blijven vergelijken.

Wel zo eerlijk!


Horecabier Goud bestellen?

Horecabier in ’t kort:

horecabier brouwerij

Gerenommeerde Nederlandse brouwerij

Heerlijk premium pilsener gebrouwen met zuiver water uit de bron, natuurlijke ingrediënten, passie en ambachtelijke vakkennis in een gerenommeerde brouwerij en dat proef je direct.

Lees meer
smaak horecabier

Heerlijke herkenbare verfrissende smaak

Ons bier zal elke smaaktest glansrijk doorstaan. Zelfs kenners zullen weinig verschil proeven met het bier van de grote Nederlandse brouwers. Het heeft een prachtige, neutrale goudtint en een zalig, gemiddeld bittertje.

Lees meer
prijs horecabier

Eerlijke en transparante prijsopbouw

U betaalt bij Horecabier.nl absoluut niets voor marketing of voor een lening, inventaris, bonus,  aankleding of bruikleen. U betaalt alleen voor ons heerlijke premium pils. Dit merkt u meteen in uw portemonnee!

Lees meer
berzorging horecabier

Landelijke levering zonder minimale afname

Via een landelijk dekkend netwerk van horeca groothandels en slijterijen leverbaar zonder minimale afnames. De groothandels leveren daarnaast ook een uitgebreid horeca assortiment voor scherpe prijzen.

Lees meer
×

brouwerij horecabier

Unieke samenwerking met
gerenommerde brouwerij

De brouwerij waar wij, sinds 2005, mee samenwerken is zeer gerenommeerd en staat bekend om haar zachte kwaliteits pils. Ze brouwen met trots, passie en volgens traditie en oude receptuur met enkel natuurzuivere ingrediënten en water uit eigen bron. Met als resultaat een hoogwaardig kwaliteits pils waar u en uw klanten van kunnen genieten.

×

horecabier smaakHorecabier doet niet onder voor de grote merken.

smaak vergelijk horecabier

×

horecabier voordeel prijsPremium pils voor een eerlijke prijs

Horecabier.nl streeft naar een transparante horeca bier markt en doen waar wij goed in zijn: het leveren van een premium bier in fust voor een eerlijke en scherpe prijs! Zijn wij goedkoop? Nee, Horecabier is per liter net zo duur als een liter bier van een bekende brouwerij in krat of blik in de supermarkt. De bekende brouwerijen verhogen de bier prijs per liter in fust met ruim 80% omdat zij daar leningen, inventaris, aankleding of tapinstallaties mee financieren. Horecabier doet hier niet aan mee!

×

horecabier bezorging

Landelijke levering zonder minimale afname, wij bezorgen bij u aan de zaak.

Diverse horeca groothandels en slijterijen bij u in de buurt hebben Horecabier in hun assortiment. Zij kunnen Horecabier bij u bezorgen en hebben daarnaast ook een groot assortiment aan andere horeca producten zoals fris, wijn, gedestilleerd, glaswerk, koolzuur en food producten voor scherpe prijzen. Als u horecabier bestelt dan komt de groothandel of slijterij bij u in de buurt het bier bij u bezorgen.

Uw eigen biermerk als ultieme klantbinding

Veel café’s en restaurants zijn ‘wereldberoemd’ in hun directe omgeving. Wat is er dan mooier om dit merk verder te ondersteunen met een eigen biermerk. U kunt dit realiseren door uw eigen logo op glaswerk, vilt, tapknoppen of verlichte lenzen in tapzuilen te laten drukken.


  Ook uw eigen biermerk?
horecabier eigen bier merk

“Mijn klanten drinken het liefst mijn eigen merk bier; Kameryck, Ryckelijk Bier, lekker koud uit de tap”

Kameryck, Ryckelijk genieten