1000 liter tankbier 5% Alc voor € 1390,00 ex btw – Horecabier.nl

Horecabier
Goud

Horecabier.nl
€1390.00

Tankbier prijs Horecabier:

1.000 liter tankbier voor € 1390,00 ex BTW

Zoekt u een betere tankbier prijs? Horecabier.nl levert, sinds 2010, op veler verzoek, tankbier aan horeca gelegenheden en evenementen. Tankbier wordt in de horeca vooral gebruikt bij grotere klanten (doorgaans >200hl) die veel hectoliters bier verkopen. Door onze samenwerking met een grote gerenommeerde bierbrouwer kunnen wij goedkoop tankbier leveren. Wij leveren door heel Nederland voor € 1,39 per liter. Minimum afname is 1.000 liter.

Goedkoop tankbier – bespaar veel geld door de aanschaf van een eigen tank

Normaal gesproken geven grote brouwerijen (ook) de bier tanks in bruikleen, maar vragen dan een tankbier prijs van veelal meer dan € 2,59 per liter bij afname van minimaal 1.000 liter. Het kopen van bier tanks kost ongeveer € 12.000,- voor 2 geïnstalleerde tanks van 1.000 liter. Hoe lager de korting per hectoliter, des te eerder u een bier tank heeft terugverdiend. Deze investering in een bier tank lijkt veel geld, maar als je hier honderden euro’s per tank mee bespaart valt dat erg mee.

Als je zelf bier tanks koopt of huurt, bijvoorbeeld via de firma Tapkoel, kan je ze goedkoper laten vullen door Horecabier.nl en heeft u de volledige zeggenschap over uw eigen bedrijfsvoering. Wij leveren ons Categorie I tankbier met 5 vol.% alcohol franco tegen € 1,39 ex BTW. Wij transporteren ons bier, rechtstreeks van de brouwerij,  met een koelwagen waarin het bier in biertanks opgeslagen ligt. Wij pompen dus het bier niet over vanuit fusten.

Horecabier.nl tankbier – wel de smaak, niet de prijs

tankbier prijsHorecabier.nl levert, sinds 2005, bij een gerenommeerde brouwerij gebrouwen categorie I pilsener. Kwaliteitsbier met een heerlijke, herkenbare smaak en 5 vol.% alcohol. Horecabier zal elke smaaktest glansrijk doorstaan. Zelfs kenners zullen weinig verschil proeven met het bier van de grote Nederlandse brouwers. Het heeft een prachtige, neutrale goudtint en een zalig, gemiddeld bittertje.

Horecabier.nl biedt goedkoper tankbier voor de horeca die veel hectoliters bier verkopen. Ook voor (grote) evenementen heeft Horecabier.nl de mogelijkheid om haar bier in tanks aan te leveren. Door tankbier bij ons af te nemen bespaart u veelal duizenden euro’s per jaar.

 


Horecabier Zilver bestellen?

Horecabier_1000_tankbier

 

Bereken uw voordeel zelf: Besparingsmeter

Wilt u weten hoeveel u kunt besparen als u overstapt naar horecabier? Wij hebben voor u een rekenmodel ontwikkeld dat de opbrengst van overstap naar Horecabier uitrekent aan de hand van uw gegevens.


  Besparingsmeter

Horecabier in ’t kort:

horecabier brouwerij

Gerenommeerde Nederlandse brouwerij

Heerlijk premium pilsener gebrouwen met zuiver water uit de bron, natuurlijke ingrediënten, passie en ambachtelijke vakkennis in een gerenommeerde brouwerij en dat proef je direct.

Lees meer
smaak horecabier

Heerlijke herkenbare verfrissende smaak

Ons bier zal elke smaaktest glansrijk doorstaan. Zelfs kenners zullen weinig verschil proeven met het bier van de grote Nederlandse brouwers. Het heeft een prachtige, neutrale goudtint en een zalig, gemiddeld bittertje.

Lees meer
prijs horecabier

Eerlijke en transparante prijsopbouw

U betaalt bij Horecabier.nl absoluut niets voor marketing of voor een lening, inventaris, bonus,  aankleding of bruikleen. U betaalt alleen voor ons heerlijke premium pils. Dit merkt u meteen in uw portemonnee!

Lees meer
berzorging horecabier

Landelijke levering zonder minimale afname

Via een landelijk dekkend netwerk van horeca groothandels en slijterijen leverbaar zonder minimale afnames. De groothandels leveren daarnaast ook een uitgebreid horeca assortiment voor scherpe prijzen.

Lees meer
×

brouwerij horecabier

Unieke samenwerking met
gerenommerde brouwerij

De brouwerij waar wij, sinds 2005, mee samenwerken is zeer gerenommeerd en staat bekend om haar zachte kwaliteits pils. Ze brouwen met trots, passie en volgens traditie en oude receptuur met enkel natuurzuivere ingrediënten en water uit eigen bron. Met als resultaat een hoogwaardig kwaliteits pils waar u en uw klanten van kunnen genieten.

×

horecabier smaakHorecabier doet niet onder voor de grote merken.

smaak vergelijk horecabier

×

horecabier voordeel prijsPremium pils voor een eerlijke prijs

Horecabier.nl streeft naar een transparante horeca bier markt en doen waar wij goed in zijn: het leveren van een premium bier in fust voor een eerlijke en scherpe prijs! Zijn wij goedkoop? Nee, Horecabier is per liter net zo duur als een liter bier van een bekende brouwerij in krat of blik in de supermarkt. De bekende brouwerijen verhogen de bier prijs per liter in fust met ruim 80% omdat zij daar leningen, inventaris, aankleding of tapinstallaties mee financieren. Horecabier doet hier niet aan mee!

×

horecabier bezorging

Landelijke levering zonder minimale afname, wij bezorgen bij u aan de zaak.

Diverse horeca groothandels en slijterijen bij u in de buurt hebben Horecabier in hun assortiment. Zij kunnen Horecabier bij u bezorgen en hebben daarnaast ook een groot assortiment aan andere horeca producten zoals fris, wijn, gedestilleerd, glaswerk, koolzuur en food producten voor scherpe prijzen. Als u horecabier bestelt dan komt de groothandel of slijterij bij u in de buurt het bier bij u bezorgen.

Uw eigen biermerk als ultieme klantbinding

Veel café’s en restaurants zijn ‘wereldberoemd’ in hun directe omgeving. Wat is er dan mooier om dit merk verder te ondersteunen met een eigen biermerk. U kunt dit realiseren door uw eigen logo op glaswerk, vilt, tapknoppen of verlichte lenzen in tapzuilen te laten drukken.


  Ook uw eigen biermerk?
horecabier eigen bier merk

“Mijn klanten drinken het liefst mijn eigen merk bier; Kameryck, Ryckelijk Bier, lekker koud uit de tap”

Kameryck, Ryckelijk genieten