Bier fust 20 liter Horecabier GOUD 5% Alc. € 32,50 ex btw - Horecabier.nl

Horecabier
Goud

Horecabier.nl
€32,50

Heerlijk Premium Horecabier in 20 liter bier fust.

Premium pilsener verpakt in een bier fust 20 liter. Kwaliteit bier met een heerlijke, herkenbare Nederlandse smaak en 5 vol.% alcohol.

Premium pilsener bier met 5 vol.% alcohol

Horecabier.nl levert, sinds 2005, bij een gerenommeerde Nederlandse brouwerij gebrouwen Premium pilsener verpakt in een bier fust van 20 liter. Kwaliteit bier met een heerlijke, herkenbare Nederlandse smaak en 5 vol.% alcohol. Categorie 1 bier met de grootste zorg gebrouwen.

Bier  fust 20 liter met ‘bajonet sluiting’

Ons bier is verpakt in een neutraal bier fust 20 liter met ‘bajonet sluiting‘. Zoals bijvoorbeeld ook Heineken en Dommelsch fusten. Heeft u een ander biermerk zoals bv Jupiler, Bavaria, Kroon bier, of Grolsch kunt u een koppeling bij ons bestellen.

Wbier fust 20 liter horecabieraarom is Horecabier goedkoper?

U betaalt bij Horecabier.nl absoluut niets voor marketing of voor leningen, inventaris, aankleding of bruikleen. U betaalt alleen voor ons heerlijke premium pils, dat is ons geheim.

 


Horecabier Zilver bestellen?

bier fust 20 liter horecabier

 

Horecabier in ’t kort:

horecabier brouwerij

Gerenommeerde Nederlandse brouwerij

Heerlijk premium pilsener gebrouwen met zuiver water uit de bron, natuurlijke ingrediënten, passie en ambachtelijke vakkennis in een gerenommeerde brouwerij en dat proef je direct.

Lees meer
smaak horecabier

Heerlijke herkenbare verfrissende smaak

Ons bier zal elke smaaktest glansrijk doorstaan. Zelfs kenners zullen weinig verschil proeven met het bier van de grote Nederlandse brouwers. Het heeft een prachtige, neutrale goudtint en een zalig, gemiddeld bittertje.

Lees meer
prijs horecabier

Eerlijke en transparante prijsopbouw

U betaalt bij Horecabier.nl absoluut niets voor marketing of voor een lening, inventaris, bonus,  aankleding of bruikleen. U betaalt alleen voor ons heerlijke premium pils. Dit merkt u meteen in uw portemonnee!

Lees meer
berzorging horecabier

Landelijke levering zonder minimale afname

Via een landelijk dekkend netwerk van horeca groothandels en slijterijen leverbaar zonder minimale afnames. De groothandels leveren daarnaast ook een uitgebreid horeca assortiment voor scherpe prijzen.

Lees meer
×

brouwerij horecabier

Unieke samenwerking met
gerenommerde brouwerij

De brouwerij waar wij, sinds 2005, mee samenwerken is zeer gerenommeerd en staat bekend om haar zachte kwaliteits pils. Ze brouwen met trots, passie en volgens traditie en oude receptuur met enkel natuurzuivere ingrediënten en water uit eigen bron. Met als resultaat een hoogwaardig kwaliteits pils waar u en uw klanten van kunnen genieten.

×

horecabier smaakHorecabier doet niet onder voor de grote merken.

smaak vergelijk horecabier

×

horecabier voordeel prijsPremium pils voor een eerlijke prijs

Horecabier.nl streeft naar een transparante horeca bier markt en doen waar wij goed in zijn: het leveren van een premium bier in fust voor een eerlijke en scherpe prijs! Zijn wij goedkoop? Nee, Horecabier is per liter net zo duur als een liter bier van een bekende brouwerij in krat of blik in de supermarkt. De bekende brouwerijen verhogen de bier prijs per liter in fust met ruim 80% omdat zij daar leningen, inventaris, aankleding of tapinstallaties mee financieren. Horecabier doet hier niet aan mee!

×

horecabier bezorging

Landelijke levering zonder minimale afname, wij bezorgen bij u aan de zaak.

Diverse horeca groothandels en slijterijen bij u in de buurt hebben Horecabier in hun assortiment. Zij kunnen Horecabier bij u bezorgen en hebben daarnaast ook een groot assortiment aan andere horeca producten zoals fris, wijn, gedestilleerd, glaswerk, koolzuur en food producten voor scherpe prijzen. Als u horecabier bestelt dan komt de groothandel of slijterij bij u in de buurt het bier bij u bezorgen.

Uw eigen biermerk als ultieme klantbinding

Veel café’s en restaurants zijn ‘wereldberoemd’ in hun directe omgeving. Wat is er dan mooier om dit merk verder te ondersteunen met een eigen biermerk. U kunt dit realiseren door uw eigen logo op glaswerk, vilt, tapknoppen of verlichte lenzen in tapzuilen te laten drukken.


  Ook uw eigen biermerk?
horecabier eigen bier merk

“Mijn klanten drinken het liefst mijn eigen merk bier; Kameryck, Ryckelijk Bier, lekker koud uit de tap”

Kameryck, Ryckelijk genieten