Goedkoop bier fust voor particulieren

Horecabier GOUD 5% Alc:

20 liter fust: € 47,50
30 liter fust: € 69,00
50 liter fust: € 95,00

Horecabier ZILVER 4,8% Alc:

20 liter fust: € 43,50

50 liter fust: € 83,50

( prijzen excl. € 30,00 per fust statiegeld, incl. BTW)

Goedkope levering bier aan particulieren

Heeft u binnenkort een feest te vieren? Zoekt u een goedkoop bier fust voor uw jubileum, bruiloft of overige festiviteit? Bestel dan een goedkoop bier fust via een slijterij bij u in de buurt. Zoals bijvoorbeeld Service Slijters in Haarlem.

Wij van Horecabier bieden premium bier met een heerlijke, herkenbare Nederlandse smaak. Met 5 vol.% alcohol en ver onder de marktprijs. Vraag uw dichtstbijzijnde slijterij om ons bier te bestellen. Doordat Horecabier geen minimale afname hanteert is het ideaal om een aanvraag te doen bij een slijterij bij u in de buurt.  Zodat deze de door u gewenste goedkope fusten bier, tapinstallaties en overige artikelen kan bestellen.

Ons bier dat gebrouwen wordt door een topbrouwer heeft een heerlijke, herkenbare smaak. Het enige verschil zit in de prijs. Voor een 50 liter vat Heineken of Grolsch betaalt u als particulier al snel zo’n 140 tot 150 euro bij de slijter. Onze adviesverkoopprijs aan particulieren (inclusief btw) is € 95,00. Door Horecabier te nemen in plaats van de grote merken bespaart u dus al snel zo’n 40 tot 60 euro per vat.

Horecabier.nl – Goedkoop kwaliteitsbier voor particuliere feesten en evenementen

goedkoop bier fustDoor het monopolie van een aantal brouwerijen is de prijs voor het bestellen van kwaliteitsbier in Nederland heel hoog. Wij vinden dat particulieren een goedkoper alternatief moeten hebben en bieden via slijterijen, waar ons bier kan worden besteld, een goedkoop fust bier van top kwaliteit aan. Zo zijn de kosten voor uw feest, jubileum of trouwerij stukken lager en houdt u meer geld over.

Bespaar als particulier zo’n € 40,- tot € 60,- per vat.

Wij bieden 30 en 50 liter biervaten waar u als particulier zo’n € 40,- á € 60,- per bierfust op bespaart. Profiteer nu van onze goedkope bier fust prijzen. Bestel het bier dat u wenst bij Horecabier.nl en wij zorgen dat het via een slijter, zoals bijvoorbeeld Slijterij Weijs in Horst, bij u geleverd wordt. Kies wel voor de smaak maar niet voor de prijs.


Wil je direct fustbier bestellen?