Goedkoper bier voor partyboten, rondvaartboten en cruiseschepen

Goedkope fusten en vaten bier voor partyboten en cruiseschepen

Ook op zoek naar goedkoper bier voor uw partyboot, cruiseschip of rondvaartboot? Neem dan eens contact op met Horecabier.nl. Wij begrijpen dat u uw gasten wilt voorzien van een betaalbaar biertje met een heerlijke, herkenbare Nederlandse smaak. Rederijen merken natuurlijk ook dat de prijzen voor een fust of vat bier de laatste tijd fors zijn toegenomen. En dat er betaald wordt voor onnodige kosten zoals inventaris en bruikleen. Met name voor rederijen geldt dat de overige brouwerijen u geen bruikleen willen geven. Omdat ze dan niet weten waar hun spullen dan blijven, maar wel de volle mep aan u vragen. Bij Horecabier betaalt u niet voor de merknaam of extra kosten, waardoor u veel geld bespaart.

Horecabier.nl biedt goedkoper A-kwaliteit bier voor partyschepen, cruises en rondvaartboten

goedkoper bier

Horecabier.nl heeft voor iedereen die de inkoop van een party of cruiseschip verzorgt een oplossing voor dure vaten bier. Door onze scherpe bierprijzen zorgen wij ervoor dat het bier op uw schip of boot niet in prijs hoeft worden verhoogd en de marge voldoende blijft. Wij bieden een heerlijk bier met 5 vol% alcohol, categorie 1 pilsener van een erkende brouwerij. Door onze exclusieve deal, de verkoop van merkbier zonder merk  zorgen wij voor een prijs dat ver onder de markt ligt.

Goedkoper bier voor uw partyboot of cruiseschip. Probeer ons bier vandaag nog!

Naast het voordeel dat ons heerlijke bier met een herkenbare smaak scheelt in de portemonnee is een ander voordeel dat u geen minimale afname van bierfusten heeft. U kunt eventueel eerst een aantal vaten proberen om overtuigd te raken. Wij werken door heel Nederland met lokale groothandels; zij zijn veelal ook gewend om schepen te beleveren zoals bijvoorbeeld groothandel Bergsma uit Franeker.


Meer informatie?

Bereken uw voordeel zelf: Besparingsmeter

Wilt u weten hoeveel u kunt besparen als u overstapt naar horecabier? Wij hebben voor u een rekenmodel ontwikkeld dat de opbrengst van overstap naar Horecabier uitrekent aan de hand van uw gegevens.


  Besparingsmeter

  Direct bestellen?

 

berzorging horecabier